Gebruikersinterface

Gebruikersinterface

Navigatie:

Gebruikersinterface sectie maakt het mogelijk om verschillende kaartinstellingen, interfacetaal, meeteenheden, tijdzone, enz. In te stellen

Chat

• Geluidssignaal nieuw chatbericht – kies geluid chatbericht.

Map

• Onthoud de laatste positie van de kaart – elke keer dat u inlogt op de kaart van de systeemgebruikersinterface, bevindt deze zich op dezelfde plaats waar u deze hebt achtergelaten (deze optie vereist dat de browser cookies accepteert).
  • Opstartpositie van kaart
    • Standaard – standaard software-instellingen.
    • Onthoud het laatst – elke keer dat u inlogt op de systeeminterfacekaart, bevindt deze zich op dezelfde plaats waar u deze hebt achtergelaten (deze optie vereist dat de browser cookies accepteert).
    • Objecten passen – op de kaart wordt automatisch ingezoomd zodat alle objecten zichtbaar zijn op de map.
  • Grootte pictogram
  • Geschiedenis routekleur – kleur van route bekeken in geschiedenis.
  • Geschiedenis route markeringskleur – kleur van gemarkeerde route bekeken in geschiedenis.

Groepen

• Samengevouwen – kies welke groepen standaard samengevouwen blijven.

Objectlijst

• Details
    • Tijd (positie) – In het objectlijstvenster wordt de laatst bekende GPS-locatietijd getoond.
    • Tijd (server) – In het objectlijstvenster wordt de laatste communicatietijd tussen GPS-apparaat en server getoond.
    • Status – In het objectlijstvenster wordt de GPS-apparaatstatus weergegeven: bewegend, gestopt, inactief of offline.

Extra

• Taal – taal van de gebruikersinterface.
  • Afstandseenheid – selecteer mijlen of kilometers als eenheden voor afstandsmeting.
  • Capaciteitseenheid – selecteer liters of gallons als capaciteit meeteenheden.
  • Eenheid van temperatuur – selecteer Celsius of Fahrenheit als temperatuurmeetschaal.
  • Valuta – valuta wordt weergegeven met brandstofverbruikskosten.
  • Tijdzone – Geef uw tijdzone nauwkeurig aan, omdat alle tijdwaarden worden weergegeven in overeenstemming met de geselecteerde tijdzone. Zorg ervoor dat de tijdzone van uw GPS-apparaat is ingesteld op 0 UTC.
  • Zomertijd (DST) – of zomertijd is de gewoonte om klokken in de zomermaanden een uur vooruit te zetten, zodat avondlicht een uur langer duurt, terwijl de normale zonsopgangstijden worden opgeofferd. Doorgaans passen regio’s met zomertijd klokken een uur vooruit bij het begin van de lente aan en passen ze in het najaar naar standaardtijd aan. Stel de begin- en einddatum in wanneer extra tijd wordt toegevoegd aan de tijdzone.

Mijn account

In het mijn accountgedeelte kunt u persoonlijke gegevens invoeren en het wachtwoord van uw account wijzigen.