Aan de slag met GPS-tracking!

Aan de slag met GPS-tracking!

Navigatie:

TrackerSystem kan objecten volgen en hun locatie live weergeven op o.a. Google Maps, Bing en streetview. Hiermee kan de gebruiker objecten in realtime volgen, de historie direct bekijken. Er kunnen verschillende groepsrapporten genereert worden nog veel meer. De software is heel eenvoudig, gebruiksvriendelijk en ontworpen om te communiceren met een breed scala aan GPS-apparaten, waaronder ook mobiele apparaten. De software voortdurend verbeterd en bijgewerkt met nieuwe functies en mogelijkheden.

Basis benodigdheden

U hebt een GPS-apparaat nodig voor elk object dat u wilt volgen, een GPS-apparaat ontvangt locatie gegevens van GPS-satellieten en stuurt dit door naar TrackerSystem. Er zijn verschillende types GPS-trackers, asset tracking-apparaten en persoonlijke tracking-apparaten.
Uw GPS-apparaat moet een internetverbinding hebben om de positiegegevens naar TrackerSystem te verzenden. De meest voorkomende optie is om een data-abonnement te gebruiken met een 2G of 3G simkaart.

Begin met TrackerSystem.nl

Hoeveel kost het om deze service te gebruiken?

Nieuw toegevoegde GPS-apparaten kunnen 14 dagen GRATIS worden gebruikt met onze service. Als u onze service wilt blijven gebruiken, koop dan een jaar abonnement in onze webshop of zodra de proefperiode van het apparaat is verlopen.

Hoe kan ik het gebruiken?

Als u nog geen GPS-apparaat hebt, kunt u er één kopen op https://trackerstore.nl. Bekijk onze lijst met ondersteunde apparaten om een ​​geschikt apparaat te vinden of verifieer uw apparaat wordt ondersteund door TrackerSystem.nl

Apps

Mobiele Android- en iOS-apparaten kunnen ook gebruikt worden als GPS-apparaat. Met onze GPS Tracker-applicatie die u kunt vinden op onze pagina met mobiele apps. https://trackersystem.be/apps/ veranderd u uw telefoon in een GPS tracker.

Registratie

Ga naar https://login.trackersystem.nl Klik op “Registratie” onder het login veld. Vul u email adres in waarna u een tijdelijk inlogcode krijgt toegestuurd.
Log daar in en voeg het ID-nummer van het GPS-apparaat toe aan uw lijst met objecten

Hoe een GPS-apparaat te configureren om TrackerSystem te verbinden?

Raadpleeg de gebruikershandleiding van het GPS-apparaat voor het instellen van server-IP en PORT. Onze server-IP en PORT zijn te vinden op de pagina met ondersteunde apparaten. https://trackersystem.be/supported-devices/
Stel GPS-apparaat APN in. (Vraag de GSM-operator welke APN u moet gebruiken Controleer of er een gebruikersnaam / wachtwoord nodig is voor de APN).
Zorg ervoor dat de tijdzone van uw GPS-apparaat is ingesteld op 0 UTC. Als dit niet het geval is, wordt een onjuiste tijd weergegeven of werkt de gebeurtenis niet.
Als u nog steeds problemen ondervindt, raadpleegt u de probleemoplossing of neemt u contact op met ons, we helpen u graag verder.