Persoonsbeveiliging

Vandaag staat de veiligheid van uw gezin of medewerkers centraal. Het gaat dan vaak om mensen die alleen op pad zijn en natuurlijk wilt u op de hoogte zijn waar ze zich bevinden, zodat u ze snel kunt reageren als ze in een onveilige situatie verkeren.

In het geval van een calamiteit is het daarom van groot belang dat ze razendsnel verbinding kunnen maken met uw organisatie of met een meldkamer.
Iedereen die is voorzien van een Personal tracker kan met een druk op de noodknop direct verbinding maken met een vooraf opgegeven contactpunt, zoals een vestiging van een organisatie of een meldkamer. Dankzij de integratie met onze online applicatie is de exacte locatie van de persoon in nood meteen zichtbaar.

Met onze online applicatie kunt u zelf alarm instellen, zo is het mogelijk om in geval van nood een e-mail of een sms met adres gegevens te versturen.
Dat geeft uiteraard een nog groter gevoel van veiligheid. En tot slot is het mogelijk dat u de Personal tracker belt, het device zal automatisch opnemen zodat u de situatie kan beluisteren waarin de persoon verkeerd.

Bijna oneindige mogelijkheden

Dankzij de compacte omvang kan het apparaat gemakkelijk overal mee naar toe genomen worden. Zoals gezegd, is de Personal tracker bij uitstek geschikt voor kinderen, oudere, VIPS.
Met een druk op de knop is direct te achterhalen waar de personen zich bevinden, zodat assistentie kan worden verleend. Kortom, de gebruiksmogelijkheden van de Personal tracker zijn bijna eindeloos.

De Personal tracker kent vele gebruiksmogelijkheden, zowel privé als zakelijk. En wat dat laatste betreft: in de huidige economische crisis worden begrippen als controle en grip op uw medewerkers steeds belangrijker. Met de Personal tracker kunt u dit moeiteloos combineren met het verhogen van het gevoel van veiligheid van uw mensen.

Persoonsbeveiliging units