Fleetmanagement

Fleetmanagement

Fleetmanagement maakt het gemakkelijker om uw voertuigen te beheren. Het systeem maakt overzichtelijke rapportages van kilometer- en rittenregistratie.
De kosten van uw buitendienst verlagen? De reistijden en rijstijl van uw werknemers overzichtelijk in kaart brengen? Of gewoon simpel dagelijks de kilometerregistratie per e-mail ontvangen? Onze fleetmanagement oplossingen helpen u hierbij. Middels onze simpele en voordelige oplossing worden alle verrichtingen van uw voertuigen geregistreerd en heeft u de rittenregistratie volledig geautomatiseerd.

Waarom kiest u voor fleetmanagement?

Met een rittenregistratiesysteem zorgt u ervoor dat gereden kilometers van uw wagenpark inzichtelijk worden.u bespaart kosten: rapporten met fleetmanagement gegevens zorgen voor een efficiënte administratie.
u bespaart tijd: u koppelt de gegevens aan uw eigen of onze backoffice. Dit verkleint uw papieren rompslomp.
u heeft een glashelder overzicht: u weet precies welke werknemers welke tijden rijden. Ideaal als meerdere bestuurders een klein aantal voertuigen gebruiken. Bijvoorbeeld bij ZZPers, koeriers- of servicebedrijven.

GPS/GLONASS

Het GLONASS-systeem is een Russisch systeem dat bestaat uit 24 satellieten, verdeeld over 3 satellietbanen.

De nieuwe generatie satellieten zal de precisie verbeteren. De FM serie met GPS en GLONASS heeft dus een verbeterd bereik en geeft met kilometerregistratie een fout correctie van ca 1% in vergelijking met ca 5% met GPS.
In de praktijk komt dit uit op een afwijzing van ca. 1km op de 800km.
*Om de afwijking zo klein mogelijk te houden dient de gebruiker elke tank beurt zijn kilometerstand te controleren met de TrackerSystem App.

Belastingdienst

Heeft u een auto van de zaak of bent u in het bezit van een leaseauto? Als u het voertuig niet privé gebruikt en u een verklaring van geen privé gebruik hebt afgegeven dan dient u alsnog een sluitende kilometerregistratie aan de Belastingdienst te laten zien. U kunt deze registratie handmatig doen, maar dat kost tijd, dus geld en een foutje is snel gemaakt.
Met de fiscale rapportage van TrackerSystem weet u zeker dat uw kilometer-registratie volledig conform de eisen van de Belastingdienst is – en blijft.
Begin 2013 zijn alle nieuwe normen voor de rapportages – het zogenaamde RRS Normenkader – in de software geïmplementeerd, zodat de kilometer-registratie van uw werknemers waterdicht is. En aangezien de Belastingdienst het privegebruik van de auto van de zaak nauwgezet controleert, weet u zeker dat u met TrackerSystem geen risico loopt op een naheffing!
Meer informatie over de belastingdienst

Rapportages

Middels overzichtelijke rapportages krijgt u tevens een sluitende registratie van reis- en werktijden, kilometerregistratie en aankomst- en vertrektijden per voertuig. Dit maakt de facturatie richting uw klanten eenvoudiger en efficiënter Tevens kunt u per dag, week, of maand automatische rapportage per e-mail ontvangen.

Periodieke rapportages

U kunt de rapportages periodiek naar uw e-mail laten versturen, op deze manier bent u altijd op de hoogte van de gereden kilometers.

Geen software installatie nodig

Al onze software is via een internetwebsite te benaderen. Op uw computer hoeft geen software geinstalleerd te worden. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw voertuigen en kilometerregistratie.

TrackerSystem biedt u de oplossing voor ritregistratie voor uw wagenpark. Of u nu 2 of 2.000 voertuigen heeft, en in welke branche u ook werkzaam bent, wij bieden u diverse mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze fleetmanagement oplossingen

Neem contact met ons op via het contact formulier