Geschiedenis

Geschiedenis

Navigatie:

In de sectie geschiedenis kunt u alle informatie over objecten (route, stops, adres, tijd, zones, rapporten genereren) ophalen.

• Object – selecteer object waarvan u de geschiedenis wilt weergeven.
  • Filter – eenvoudige manier om de rapportperiode in te stellen.
  • Tijd van / Tijd tot – nauwkeurige manier om de rapportperiode in te stellen.
  • Stops – stel de tijd in van stops die in het rapport worden opgenomen, gebruikt om stoplichten van het stoplicht te elimineren.
  • Gebeurtenissen – gebeurtenissen opnemen / uitsluiten in rapporten.
  • Show – show history.
  • Verbergen – geschiedenis verbergen.
  • Rapporten – rapportage configuratie sectie.

Import / Export

• Opslaan als route – objectgeschiedenis kan worden geëxporteerd als een route voor verder gebruik in het gedeelte Plaatsen.
  • GSR laden – laad rapportgegevens uit .gsr-bestand.
  • GSR exporteren – rapportgegevens exporteren naar .gsr-bestandsindeling.
  • Exporteren naar KML – exporteer rapportgegevens naar .kml-bestandsformaat.
  • Exporteren naar GPX – exporteer rapportgegevens naar .gpx-bestandsformaat.

Ga over elk tijdstip met je muis om meer informatie te zien.

De geschiedenis pictogrammen

Elke objectactie wordt gemarkeerd met een pictogram.

• Route start – begin van de route.
  • Einde route – het einde van de route.
  • Route rijden – object beweegt.
  • Routestop – object beweegt niet.
  • Evenement – evenementinformatie.

Grafiek

Geschiedenisgrafiek geeft de resultaten van de sensor van het GPS-apparaat weer. Het kan snelheid, hoogte of elke andere geconfigureerde sensor weergeven zoals ontsteking, brandstofniveau, temperatuurgrafiek over een bepaalde periode.

1. Grafiek – hiermee kunt u objectinformatie in een grafiek bekijken.
  2. Berichten – lijst van alle locatiepunten ontvangen van GPS-apparaat voor de geselecteerde tijdsperiode.
  3. Sensor – hiermee kunt u één van de beschikbare GPS-apparaatsensoren selecteren (meer informatie over sensorparameters en sensoren).
  4. Besturing – hiermee kunt u antwoord op de route afspelen, pauzeren en stoppen.
  5. Puntdetails – toont objectdetails op het gekozen punt.
  6. Pijlen – hiermee kunt u de grafiek verplaatsen.
  7. Zoombesturing – hiermee kunt u grafiek in- en uitzoomen

Locatie berichten

Lijst met alle locatiepunten ontvangen van het GPS-apparaat voor de geselecteerde periode. Locatieberichten zijn vooral handig om te zien of het apparaat de benodigde sensorparameters verzendt. Als er parameters beschikbaar zijn, kunnen deze worden gebruikt om sensoren en gebeurtenissen te configureren.