Object controle

Object controle

Navigatie:

In dit gedeelte kunt u opdrachten verzenden om het GPS-apparaat te programmeren.

Voor toegang tot Objectbeheer drukt u op het menu-item Objectbeheer in het bovenste paneel.

Opmerking: lees de gebruikershandleiding van het GPS-apparaat om alle beschikbare GPRS-opdrachten te ontvangen. Controleer op welke manier uw apparaat opdrachten ontvangt (via sms of GPRS).

• Object – kies object dat u wilt besturen met behulp van opdrachten.
  • Sjabloon – kies vooraf gedefinieerde opdrachtsjabloon.
  • Command – commando kan direct worden verzonden zonder dat een sjabloon hoeft te worden gemaakt (\ r \ n toegestaan na tekenreeks, bijvoorbeeld: mijn_command \ r \ n).
  • Verzenden – opdracht verzenden naar GPS-apparaat.